Jag blev vittne till en plundring

Jag ser på när tjuvarna plundrar ditt hus, jag vill skrika högt och stoppa dem men hejdar mig när jag ser på dig. Vad gör du, varför står du bara där, varför stoppar du dem inte? Du står och ser på när tjuvarna bär ut dina ägodelar från ditt hus, förstår du inte vad som händer? 

Detta var givetvis bildligt talat men detta tynger verkligen mig och gör jag känner sorg i hjärtat. Banker och försäkringsbolag drar nytta av sitt kompetensövertag och ditt ointresse. Jag lider när jag ser att andra kannibaliserar på din framtida lön. Gamarna gnager på din brödbit och i bästa fall får du bara några smulor att leva av under resten av ditt liv.

Gör inte som strutsen och stoppa huvudet i sanden

Det är precis som om det låser sig i hjärnan när vi pratar om pension eller så gör man som strutsen och gömmer huvudet i sanden. Det kanske är så långt bort så man kan inte ta in det men tänk såhär: När du arbetar då kan du alltid påverka din inkomst genom att få löneförhöjning, jobba mer eller ta ett extra jobb men den dag du går i pension då kommer det inte in mer pengar, de pengar du har det har du. Jag satt en gång och planerade pensionen med en man som upptäckte till sin förskräckelse att han skulle få 7.500 kr före skatt, THATS IT, nothing more or nothing less!

Vad drömmer du om när du blir pensionär?

Många drömmer om ett liv som pensionär boendes i ett vackert hem med en trygg inkomst. Att kunna göra spännande resor till varma exotiska länder och kunna njuta av god mat tills det är dags att checka in forever men om allt det ska bli verklighet så krävs det en liten liten insats och intresse från din sida ❤️❤️❤️

IDAG är en perfekt dag att komma igång och det är du som ska lära dig detta och göra det själv 👊

// Miss Moneypenny made by Cornelia Gustafzon, finansstrateg och investerare


#mmpblogg #bloggaremissmoneypenny #missmoneypennylive #finansbranschen #pension #tjänstepension #pengar #orkarintemer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s