Pengarna eller livet…jag har gjort mitt val…nu ska jag berätta hur allt började…vad är din story?

Sitter med mitt morgonkaffe och tittar ut genom köksfönstret denna tidiga morgon. Det kommer bli en vacker dag, solen letar sig redan fram över horisonten. Kan inte låta bli att tänka på hur tacksam jag är över mitt liv, tacksam över alla val jag gjort i livet och att alla år av giriga chefer och smutsiga maktspel äntligen är över. Jag trivdes som fisken i vattnet och allt var frid och fröjd tills jag identifierade den tysta överenskommelse som vilar som en tung, blöt filt över bank- och finansbranschen.

Den outtalade överenskommelsen upprätthålls av finanseliten och deras noga utvalda chefer som i sin jakt på befordran och bonusar håller branschen om ryggen no matter what, att minimera insatsen, maximera intjäningen och bibehålla kompetensövertaget över kunderna. Jag blir rädd ibland när jag ser hur det finansiella systemet fungerar och hur man pratar i fikarummen om kunder och genomförda affärer. Min starkaste drivkraft har alltid varit att hjälpa andra och det var anledningen till att jag varken ville eller kunde rätta in mig i ledet och som i många branscher så gäller mottot ”obey or die”  och det var precis vad jag gjorde…men jag planerade allt in i minsta detalj.

Välkomna till min ocensurerade blogg om pengar, makt och framgång!

//Miss Moneypenny made by Cornelia Gustafzon

RÅDGIVNING PÅ RIKTIGT, ZERO LOSS!

#mmpblogg #missmoneypennylive #bloggaremissmoneypenny #finansbranschen #shareville #omutbar #migägeringen #vägravaraslavunderprovision

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s